Noutati
Data Stire
03.04.2017 Castigatori concurs MarketMaker Ianuarie - Martie 2017!
Sesiunea de concurs MarketMaker din perioada Ianuarie - Martie 2017 s-a incheiat. Castigatorii sunt:

- Locul 1: Jucatorul " pecker" cu un randament de 23,85% a castigat un premiu constand posibilitatea deschiderii unui cont real de tranzactionare pe piata la vedere a Bursei de Valori Bucuresti, prin intermediul Intercapital Invest, cu un comision fix de tranzactionare de 0,50%.

- Locul 2: Jucatorul " Liviut" cu un randament de 19,94% a castigat un premiu constand posibilitatea deschiderii unui cont real de tranzactionare pe piata la vedere a Bursei de Valori Bucuresti, prin intermediul Intercapital Invest, cu un comision fix de tranzactionare de 0,50%.

- Locul 3: Jucatorul " titel_ciobanu" cu un randament de 18,48% a castigat un premiu constand posibilitatea deschiderii unui cont real de tranzactionare pe piata la vedere a Bursei de Valori Bucuresti, prin intermediul Intercapital Invest, cu un comision fix de tranzactionare de 0,50%.

Felicitari castigatorilor !

Va dorim succes si in continuare!
03.01.2017 Castigatori concurs MarketMaker Octombrie - Decembrie 2016!
Sesiunea de concurs MarketMaker din perioada Octombrie - Decembrie 2016 s-a incheiat. Castigatorii sunt:

- Locul 1: Jucatorul " Slovac Francisc " cu un randament de 12.99% a castigat un premiu constand posibilitatea deschiderii unui cont real de tranzactionare pe piata la vedere a Bursei de Valori Bucuresti, prin intermediul Intercapital Invest, cu un comision fix de tranzactionare de 0,50%.

- Locul 2: Jucatorul " Cloud" cu un randament de 10.89% a castigat un premiu constand posibilitatea deschiderii unui cont real de tranzactionare pe piata la vedere a Bursei de Valori Bucuresti, prin intermediul Intercapital Invest, cu un comision fix de tranzactionare de 0,50%.

- Locul 3: Jucatorul " Dudau Octavia" cu un randament de 11,74% a castigat un premiu constand posibilitatea deschiderii unui cont real de tranzactionare pe piata la vedere a Bursei de Valori Bucuresti, prin intermediul Intercapital Invest, cu un comision fix de tranzactionare de 0,50%.

Felicitari castigatorilor !

Va dorim succes si in continuare!
03.10.2016 Castigatori concurs MarketMaker Iulie - Septembrie 2016!
Sesiunea de concurs MarketMaker din perioada Iulie - Septembrie 2016 s-a incheiat. Castigatorii sunt:

- Locul 1: Jucatorul " teddyteddyteddy " cu un randament de 16,75% a castigat un premiu constand posibilitatea deschiderii unui cont real de tranzactionare pe piata la vedere a Bursei de Valori Bucuresti, prin intermediul Intercapital Invest, cu un comision fix de tranzactionare de 0,50%.

- Locul 2: Jucatorul " pingu" cu un randament de 12,72% a castigat un premiu constand posibilitatea deschiderii unui cont real de tranzactionare pe piata la vedere a Bursei de Valori Bucuresti, prin intermediul Intercapital Invest, cu un comision fix de tranzactionare de 0,50%.

- Locul 3: Jucatorul " ghioc2" cu un randament de 11,74% a castigat un premiu constand posibilitatea deschiderii unui cont real de tranzactionare pe piata la vedere a Bursei de Valori Bucuresti, prin intermediul Intercapital Invest, cu un comision fix de tranzactionare de 0,50%.

Felicitari castigatorilor !

Va dorim succes si in continuare!
04.07.2016 Castigatori concurs MarketMaker Aprilie - Iunie 2016!
Sesiunea de concurs MarketMaker din perioada Aprilie - Iunie 2016 s-a incheiat. Castigatorii sunt:

- Locul 1: Jucatorul " Barcerona " cu un randament de 8,99% a castigat un premiu constand posibilitatea deschiderii unui cont real de tranzactionare pe piata la vedere a Bursei de Valori Bucuresti, prin intermediul Intercapital Invest, cu un comision fix de tranzactionare de 0,50%.

- Locul 2: Jucatorul " Adrian bratu12 " cu un randament de 7,03% a castigat un premiu constand posibilitatea deschiderii unui cont real de tranzactionare pe piata la vedere a Bursei de Valori Bucuresti, prin intermediul Intercapital Invest, cu un comision fix de tranzactionare de 0,50%.

- Locul 3: Jucatorul " stffet" cu un randament de 6,38% a castigat un premiu constand posibilitatea deschiderii unui cont real de tranzactionare pe piata la vedere a Bursei de Valori Bucuresti, prin intermediul Intercapital Invest, cu un comision fix de tranzactionare de 0,50%.

Felicitari castigatorilor !

Va dorim succes si in continuare!
01.04.2016 Castigatori concurs MarketMaker Ianuarie - Martie 2016 !
Sesiunea de concurs MarketMaker din perioada Ianuarie - Martie 2016 s-a incheiat. Castigatorii sunt:

- Locul 1: Jucatorul " liviulm " cu un randament de 18,75% a castigat un premiu constand posibilitatea deschiderii unui cont real de tranzactionare pe piata la vedere a Bursei de Valori Bucuresti, prin intermediul Intercapital Invest, cu un comision fix de tranzactionare de 0,50%.

- Locul 2: Jucatorul " skilman " cu un randament de 18,10% a castigat un premiu constand posibilitatea deschiderii unui cont real de tranzactionare pe piata la vedere a Bursei de Valori Bucuresti, prin intermediul Intercapital Invest, cu un comision fix de tranzactionare de 0,50%.

- Locul 3: Jucatorul " jeo" cu un randament de 16,58% a castigat un premiu constand posibilitatea deschiderii unui cont real de tranzactionare pe piata la vedere a Bursei de Valori Bucuresti, prin intermediul Intercapital Invest, cu un comision fix de tranzactionare de 0,50%.

Felicitari castigatorilor !

Va dorim succes si in continuare!
pagini:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >>